Spring til indhold

2019 var fantastisk og hårdt

Nyt år, nyt kapitel og nye udfordringer. Men hvad skete der i det forgangne år?
2019 har i sandhed været et år spækket med skønne øjeblikke, sejre og udfordringer. Vi har derfor forsøgt at sætte et par ærlige ord på vores rejse gennem 2019 og dens største højdepunkter i følgende afsnit. 

Nye spændender samarbejdspartnere
Ét af vores absolutte højdepunkter gennem 2019 er lanceringen af Smukfest Academy og Fjord Line Academy på henholdsvis 8000 og 1000 online brugere. Dette ser vi i Barma naturligvis som et kæmpe skulderklap og endnu en bekræftelse på behovet for en moderne uddannelsesplatform i service- og restaurationsverdenen. I forlængelse af det, har vi budt velkommen til nye kunder og samarbejdspartnere, OnlinePOS og Pure Shots. Samarbejdet har bl.a. ført til udvikling og producering af salgs- og produktvideoer for Pure Shots, således at der nu findes et inspirationsbibliotek for, hvordan Pure Shots kan integreres i smagfulde cocktails. Ydermere vil samarbejdet med OnlinePOS bl.a. resultere i 2 kursusforløb, der er rettet mod medarbejdere og managerne i en restaurationsvirksomhed. Vi i Barma ser derfor meget frem til år 2020, hvor nuværende samt kommende samarbejdskonstellationer er af højeste prioritet. 

Anerkendt udmærkelse
Herudover blev Barma i 2019 tildelt en anerkendt udmærkelse af Gorrison Federspeils legat Sunburst for iværksætteri og innovationshøjden i Barma’s koncept samt vision for branchen.

Udvidelse af ekspertpanel
I vores fag er udvikling et centralt nøgleord. Dertil har vi kunne tilbyde en udvidelse af vores ekspertpanel, Tony Evald, Thomas Jarolics og Jon Valdemar, således at flere højrelevante emner inden for service- og restaurationsbranchen kan blive kortlagt. Disse 3 herrer er alle eksperter inden for hvert af deres felt, og de er i det hele taget super interessante personligheder, som deler deres værdifulde viden med os andre. Dette har betydet en markant forøgelse på antallet af videoer på platformen. Dvs. Barma har i løbet af 2019 produceret over 100 videoer á 1 hver 3. dag.

Nye spændende platform features
Når det kommer til fornyelse af platformen og nye platform features, er det uundgåeligt ikke at nævne lanceringen af Barma Fordelsklub. Denne feature giver kunden et hav af muligheder og fordele, som f.eks. adgang til branchedata, hvorpå det gør det muligt at måle sig med en konkurrent. Herudover giver medlemskab af Barma Fordelsklub rabatter på instruktørernes fysiske kurser, samt præmier til medarbejdere gennem vores leverandører. 

2020
Dette har i korte træk været de vigtigste og mest betydningsfulde milepæle for os i Barma for år 2019. Vi ser som sagt meget frem til år 2020, og hvad det bringer. Du kan læse mere under “Priser” for at få et overblik over de nuværende og ikke mindst de mange nye og værdiskabende platforms-tiltag for kommende år. 

Året der gik
Picture of Johan Justesen

Johan Justesen

11-01-2020

Modtag nyheder fra Barma