Spring til indhold

2020 for Barma

Nyt år, nyt kapitel og nye udfordringer. Men hvad skete der i det forgangne år? 2020 har været et specielt år, ikke blot for Barma, men for alle i branchen. En svær COVID-19 tid har gjort det svært at navigere for os alle. Vi har derfor forsøgt at sætte et par ord på 2020. Læs med nedenunder.

Nye samarbejdspartnere og kurser

Et af vores absolutte højdepunkter er vores nye samarbejdspartnere og kurser.

I slutningen af 2019 indgik Barma et samarbejde med OnlinePOS, som i 2020 har resulteret i et 22-moduler kursusforløb, som er rettet til både managere og medarbejdere, så I kan blive stærke i brugen af OnlinePOS kassesystemet.

I starten af året, da COVID-19 tog fart, indgik vi et samarbejde med HORESTA, om at omdanne Safe to Visit retningslinjerne til videomaterialer. Der har været over 4.000 medarbejdere og 200 virksomheder tilmeldt Safe to Visit, og vi betragter derfor dette samarbejde som en stor succes. Med Safe to Visit har vi sikret at hundredvis af restauranter, cafeer, hoteller mm. har fulgt statens retningslinjer og dermed sikret en større tryghed for gæsterne.

Derudover kan vi også præsentere Planday kurser. Her er der lavet 17 moduler, som guider dig igennem, hvordan man bruger Planday.

Som det sidste i vores udvidede kursuskatalog, kan vi præsentere tjenerkurset. Dette har været et efterspurgt kursus i branchen. Sammen med kunder og branchen har vi udarbejdet kurset. Tjenerkurset hjælper jer med at oplære og videreuddanne jeres tjenere.

Barma teamet bliver stærkere

I sommer fik Barma udvidet internt med kompetente medarbejdere. Alex, Johan og Sarujan blev en del af Barma teamet, som er med til at varetage salg, marketing og kundeservice.

Derudover kunne vi også præsentere en ny partner hos Barma. Henrik Overgaard, tidligere CULT direktør, blev medejer og ny aktiv partner. Henrik Overgaard er et kendt ansigt inden for hotel- og restaurationsbranchen, hvor han gennem mere end 25 år har været med til at skabe positive forandringer i en kultur, der emmer af tradition og veletablerede forretningsmodeller. Dertil kommer den nye partner også til at åbne op for vækst i udlandet, hvor hans netværk og internationale erfaring kommer i spil.

overgaard

Hvad kommer til at ske i 2021?

Dette er vores mest betydelige milepæle for Barma i 2020. Vi ser frem til 2021 med forventning om at udvide vores kursuskatalog og få endnu flere samarbejdspartnere ind.

Vi har også flere kurser i støbeskeen for 2021. Blandt andet er vi påbegyndt på produktionen af et ledelseskursus med Mai Kappenberger, som har over 20 års erfaring i hotelbranchen. Derudover er vi i samarbejde med Illy Kaffe i gang med at udarbejde kaffekurser, og vi udvider vores tjenerkursus med basal viden om vin. I 2021 vil alle Barmas kurser indeholde undertekster på både engelsk og dansk. Dertil vil vi yderligere også bevæge os ud i animationsvideoer, da disse har nogle unikke muligheder for at illustrere komplekse elementer, på både en jordnær og forståelige måde.

Sarujan Ganganithy

Sarujan Ganganithy

07-01-2021

Modtag nyheder fra Barma