Spring til indhold

Har I allerede et learning management system eller en anden form for intern app-løsning? Så er vores abonnement på læringscontent til e-learning det perfekte valg for dig!

At udvikle sit eget læringscontent kan være både meget dyrt og tidskrævende. Det kræver ofte specialiserede færdigheder og udstyr samt et stort tidsforbrug. Med vores abonnementsmodel har vi taget alle disse bekymringer væk fra dig. Du kan få hurtig adgang til kvalitetsindhold, der er udviklet af eksperter inden for deres fagområder, uden at skulle bekymre dig om de høje omkostninger eller den tid det tager at producere indholdet selv.

Vores kurser leveres i letforståelige moduler og kan tages når som helst, hvor som helst og i dit eget tempo.

Hvilke kurser udbyder vi?

Vi tilbyder en bred vifte af kurser målrettet mod at forbedre dine medarbejderes færdigheder og kvalifikationer i branchen. Vores kurser spænder fra service og ledelse til specialiserede kurser, så du kan skræddersy dit udvalg efter dit behov. Vores undervisere er eksperter indenfor deres respektive områder og har mange års erfaring. Vores kurser leveres online, så dine medarbejdere kan deltage uden at forstyrre deres arbejdsplaner. 

Du kan se udvalget af vores kurser her:

Hvordan får jeg adgang?

Vi hos Barma ved, at forskellige virksomheder har forskellige uddannelsesbehov. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at vælge mellem vores omfattende udvalg af kurser indenfor hospitalityindustrien. Uanset om du ønsker at forbedre dine medarbejderes servicefærdigheder eller lederkompetencer, kan vi hjælpe dig. Du kan frit vælge mellem at købe adgang til et enkelt kursus eller flere kurser – alt efter hvad der passer bedst til din virksomheds behov. Og hvis du vil have det hele samlet ét sted, så tilbyder vi også en pakkeløsning med adgang til alle vores kurser.

Har du spørgsmål? Så kan du kontakte os her: