Content produktion

Få din uddannelse online, helt uden besvær

 

Content produktion

 

Fokuser på det du er bedst til. Så hjælper vi med resten

Vil du gerne have din medarbejderudvikling gjort digital, men ved ikke hvor du skal begynde?

Med BarMa Content produktion får du lov at slippe for alt besværet. Vi sender en kompetent videotekniker ud til jer, som vil hjælpe gennem hele forløbet, lige fra den indledende planlægning til den sidste redigering.

Planlægning

For at skabe et godt slutprodukt er det vigtigt at komme godt fra start. Derfor planlægger vi i fællesskab indholdet i jeres uddannelsesprogram, så det passer til jeres behov og ønsker.

Optagelse

Vi optager enten i et studie, eller ude hos jer. Uanset hvilken løsning, så påtager vi os ansvaret for hele den tekniske del af optagelserne og udstyret.

Redigering

Det sidste og afgørende element i produktionen af jeres uddannelsesmateriale er redigeringen. Vi tager os af denne del, så du ikke skal bekymre dig om komplekse programmer og teknik der ikke gør som forventet.

Hør hvad en skræddersyet løsning kan gøre for dig

Få en personlig en-til-en online demopræsentation på 20 minutter af vores Academy-program. Se hvordan programmet er opbygget, og hør, hvordan det øger dine medarbejderes salgskompetencer. Programmet bygger på teori og viser praktiske eksempler, der er til at forstå.