Kurser

E-LÆRING

Barma's kurser

Få et indblik i e-læring vi tilbyder hotel- og restaurations branchen nu samt, hvilke kurser der kommer. Du kan også booke en demo for at få en guidet tour gennem Barma Academy.

Kurser med eksperter

Tony Evald

Tony Evald er ejer af Salgspiloterne, hvor han klæder restaurationer på til at levere en højere standard og en bedre bundlinje. Tony er en af Danmarks mest erfarne eksperter indenfor salg, kommunikation, service, psykologi og ledelse og optræder blandt andet som ekspert på TV2, hvor han kommenterer på salg og psykologi.

70 minutter

Leon Birdi

Leon Birdi er anerkendt som én af Danmarks absolut dygtigste undervisere inden for forretningsudvikling. Han underviser dit personale i salg og gæsteservice gennem fire programmer.

92 minutter

Jon Valdemar

Jon Valdemar er CEO og ejer af Center for Konflikthåndtering. Med mange års unik erfaring i restaurations industrien, er han her for at lære dit personale om konflikthåndtering. Jon er også at finde på TV2, som ekspert i konflikter.

95 minutter

Thomas Jarolics

Thomas Jarolics er en energifyldt salgskonsulent, der blev nationalt berømt da han byttede en hårnål for et Rolex ur og lavede en potcast om værdien af en hårnål. Thomas har vejledt og trænet restauranter med stor succes og deler ud af sin viden i sine programmer.

54 minutter

Mads Schack

Mads Schack er, det man kalder en rigtig nørd. Mads er barchef og kreativt hoved hos Gedulgt, som blev udnævnt bedste cocktailbar ved Bartenders Choice Awards 2018.

44 minutter

Kurser med partnere

SAFE TO VISIT

SAFE TO VISIT kurserne er udarbejdede i samarbejde med HORESTA og er dine retningslinjer i en tid med meget uvished og sikrer at dit personale er konsekvent opdaterede.

44 minutter

Planday

Planday gør det lettere at oplære dine medarbejdere på deres platform ved at tilbyde video kurser. Dine medarbejdere vil få adgang til alt der at vide om Planday, uden du skal bruge tid på det.

39 minutter

OnlinePOS

Træn dit personale i at bruge kassesystemet. Kurserne hjælper dit personale til hurtigere læring, og forbereder dem til første vagt.

36 minutter

Pure Shots

Hjælp dine tjenere og bartendere til at højne standarden for service ved at lade dem få adgang til de bedste serverings tips og tricks med Pure Shots.

23 minutter

The Next Normal

The Next Normal er lavet til HORESTA medlemmer og giver indsigter i, hvad der kan forventes i hotel- og restaurationsbranchen efter covid-19.

160 minutter

Corona Kurser

Et hurtigt program om, hvordan du tilpasser dig situationen. Kurserne er lavet for at sikre, dine medarbejdere alle har samme træning.

7 minutter

Kurser kun hos Barma

Waiter Course

Klæd dit frontpersonale på til at modtage gæsterne professionelt og effektivt. Kurset består af 12 moduler.

72 minutter

Hygiejne kursus

Få en konsekvent standard for hygiejnen ved at sikre, alle dine medarbejdere har samme træning. Kurset er på engelsk, uden undertekster.

75 minutter

Kommer snart

Veganer og vegetar kursus

Uddan dit personale i forskellene på vegetarer og veganere. Så de er klar til at modtage gæsten korrekt.

Få forståelse for forskellen
på veganere og vegetarer.
Kend de råvarer du skal
være opmærksom på.
Lær de veganske og vegetariske
alternativer at kende.

Allergier

Allergi kurset laves for at uddanne personalet i, hvornår og hvordan de skal være opmrksomme, så gæsten bliver taget korrekt hånd om.

Få indsigt i, hvad en allergi er.
Lær at tage samtalen på en passende måde.
Få viden om, hvordan allergier håndteres.

Kaffe kursus

Med kaffe kurset lærer du at lave de mest populære kaffer og alle de klassiske. Du får en grundlæggende viden om kaffemaskinerne og et indblik i kaffens oprindelse og -historiske udvikling.

Forstå kaffens oprindelse.
Lær at bruge kaffeudstyret korrekt.
Lær simple, men flotte latte arts.

Illy

Få indsigt i, hvem Illy er og hvad der gør dem til et af de førende kaffebrands i verden.

Få indsigt i historien bag Illy.
Få viden om Illys produkter.
Lær at bruge deres produkter.

Housekeeping

Bliv hurtig, grundig og effektiv i jeres housekeeping. Forstå optimal håndtering af tid brugt på de forskellige opgaver, så økonomien hænger sammen.

Fyld rengøringsvognen korrekt.
Kend rengøringsmidlerne og anmærkningerne.
Rengør et værelse hurtigt og effektivt.

Brug af platformen

Lær at bruge platformen en gang for alle eller brug kurset som opslagsværk. Vi lærer dig, hvordan du bruger platformens funktioner til din fordel.

Find det rigtige program.
Skift fra modul til modul.
Forstå dine lærings data.

E-LÆRING

Barma's kurser

Få et indblik i e-læring vi tilbyder hotel- og restaurations branchen nu samt, hvilke kurser der kommer. Du kan også booke en demo for at få en guidet tour gennem Barma Academy.

Kurser med eksperter

Kurser med partnere

Kurser kun hos Barma

Kommer snart