Eksperter

indenfor deres branche

Du skal lære fra de bedste! Vores eksperter anerkendes som ledere indenfor deres respektive felt. Ved hjælp af deres branche kendskab, giver de dig evnerne til at skabe succes. Klik på hver ekspert for at læse mere og se, hvilke kurser de underviser i.

Tony Evald

Tony Evald er direktør og ejer af Salgspiloterne. Han er en af Danmarks mest erfarne eksperter inden for salg, kommunikation, service, psykologi og ledelse og optræder som ekspert på tv2, hvor han kommenterer på salg. Han har klædt mange restaurationer på til levere en højere standard og en bedre bundlinje.

Thomas Jarolics

Thomas Jarolics er en energifyldt salgskonsulent, der blev rigtig kendt da han byttede en hårnål til et Rolex ur og lavede en podcast her om Hårnålens værdi. Han har coachet og trænet restaurationer med stor succes og den viden deler han ud af i sine kurser.

Mads Schack

Mads Schack er det man kalder en rigtig nørd. Han er Barchef og kreativ hoved på Gedulgt som blev kåret til den bedste coctail bar ved Bartenders Choice Awards 2018.

Jon Valdemar

Jon Valdemar er direktør og ejer af Center for Konfliktforebyggelse. Med mange års unik erfaring indenfor restaurations branchen, er han som skabt til at klæde dine medarbejdere på, til at forebygge og håndtere konflikter. Han bliver til tider brugt på TV2 som ekspert for at kommentere på konflikter.