Her kan du møde og læse mere om BarMa-folket

“Hos BarMa er vi stolte over at kunne tilbyde

et koncept, der understøtter læringen 360°

Vores mission og formål er enkelt: Vi vil levere digital uddannelse til servicebranchen der gavner personalet, ledelsen og leverandøren.

Lasse Nørremark Kristensen

Founder

Hvem er Lasse?

Jeg startede min karriere indenfor salg, salgsuddannelse og salgsledelse for 6 år siden. Jeg elsker salg, fordi det er et universelt sprog, som vi alle bruger både professionelt og privat. Jeg har nørdet salg i alle dets afkroge, lige fra de tekniske og psykologiske aspekter, til teknologi der kan hjælpe organisationen med at gøre det endnu mere effektfuldt og tidsbesparende. Jeg har de senste 2 år fordybet mig i markedsføring, forretningsudvikling og iværksætteri.

Hvad er Lasses rolle i BarMa?

Lasses rolle i BarMa er drift og udvikling af forretningens koncept og partnerskaber.

lasse@barma.dk

+45 20 95 98 68

Lasse Nørremark Kristensen

Founder

Simon Gad Andresen

Co – founder

Hvem er Simon?

Jeg har de seneste 6 år arbejdet i restaurationsbranchen både i indland og udland med varierende opgaver, som spænder sig over bartending, drift, uddannelse af personale, samt ledelse.

Sideløbende i alle årene har jeg arbejdet med produktion af videomateriale i forskellige formater. 

Derudover har jeg en bachelor i innovation og entrepreneurship.

Hvad er Simons rolle i BarMa?

Simon bidrager til udviklingen af virksomheden med rådgivning til vores produktion af kurser.

simon@barma.dk

+45 50 65 31 05

Simon Gad Andresen

Co – founder

Henrik Harmsen

Inkubator

Henrik Harmsen

Inkubator og partner

 
Hvem er Harmsen?
I en tidlig alder rejste Henrik Harmsen til USA for at arbejde. Efter 1 år vente han hjem for at tages en 3 års uddannelse som senere blev kombineret med et ophold i Østrig og Tyskland. 
 
I 1996 blev hans uddannelsen færdig. Men han var forhindret i at møde op på skolen for at modtage sit afgangsbeviset. Harmsen stod nemlig i indgangen for at modtage 2000 gæster som skulle i byen for første gang på Danmarks største diskotek. Hans fritidsjob var blevet et fuldtidjob. 
 
I mit fritidsjob blev jeg i en alder af 21 år leder. Jeg var med til at åbne og styre diskotek Crazy Daisy MF Broen, også kaldt “Broen” i Århus.
 
Jeg har altid været fuld af energi og gå på mod. Da jeg fyldte 23 år var det helt naturligt for mig at starte op som selvstændig. En stor del af min tid har jeg brugt i restaurationsbranchen. Jeg har bygget, ejet og drevet 10 diskoteker i Danmark og 1 i Egypten. 
 
Siden 2010 har jeg arbejdet med IT branchen og ejet forskelige webshops. Min tid i dag bliver brugt på at skabe nye tiltag, hjælp andre med business start-up i og omkring restaurationsbranchen. 
 
Hvad er Henriks rolle i BarMa?

Henriks rolle i BarMa er at vejlede og udvikle BarMa og bistå med rådgivning, organisationsudvikling samt bygge netværk. 

Henrik@barma.dk

+45 40 80 10 26

Henrik Harmsen

Inkubator

Jacob Carstensen

Business advisor

Hvem er Jakob?

Jeg har igennem min karriere haft egen resturant, været manager for Bremen og er nu COO hos volcano A/S, og Partner i Lean Busniness International A/S hvor jeg beskræftiger mig med drift, innovation, ledelse og forretningsoptimering af virksomheder.

– Board member hos KulturErhverv i KBH.

Jeg er uddannet med en master i organisation, innovation og entrepreneurship hos CBS. 

Hvad er Jacobs rolle i BarMa?

Jakob har en stor forståelse for den forretningsmæssige situation i BarMa og bidrager med viden og netværk.

Joakim Rørup

Medie specialist

Hvem er Joakim?

Jeg har en Cand. It. i interaktive digitale medier med en baggrund inden for online marketing og forretningsudvikling. Jeg har gjort en karriere ud af at hjælpe virksomheder med at styrke deres online tilstedeværelse og udarbejde digitale strategier. Jeg blev interesseret i BarMa på grund af deres unikke og digitale tilgang til uddannelse i restaurationsbranchen.

Hvad er Joakims rolle i BarMa?

Hos BarMa arbejder Joakim på at sprede BarMa’s budskab på tværs af vores platforme og medier som Google og Facebook.

Julius Waag

Production advisor
Hvem er Julius?

Interessen for fotografi opstod i min barndom på Færøerne, hvor mine forældre havde et fotostudie. Efter jeg første gang fik et kamera i hånden, kunne jeg ikke slippe det igen og har siden valgt at gøre det til min levevej.
Jeg er uddannet film- og tv-fotograf med fire års praktik på TV 2/Bornholm, hvor jeg stadig har min gang som freelancer.
Min stil er dokumentarisk. Det handler om at se og fange de særlige øjeblikke, når de opstår. Jeg arbejder altid on location og bruger så vidt muligt naturligt lys for at skabe billeder og video med sjæl.
Jeg bor på Bornholm, men kommer ofte i København.

Hvad er Julius rolle i BarMa?

Julius rolle er rådgivning omkring den tekniske del af produktionen.