Spring til indhold

Mød Barma

Barmas historie

Barma blev startet i 2017, ud fra en ide om at blive den foretrukne uddannelses- og videns platform for hotel- og restaurationsbranchen.
Inspirationen fik Lasse, da han over en længere periode havde oplevet et væsentligt salgspotentiale i at øge fokus på kundernes oplevelser hos restaurationerne og hotellerne. Samtidig oplevede han, at det krævede surrealistisk mange ressourcer at udskifte og oplære personale i branchen – det måtte der gøres noget ved!

Eftersom det er naturligt med en stor udskiftning af personale i en meget sæsonbetonet branche, må kravene til uddannelse og oplæring være, at det skal være hurtigt, nemt og tilgængeligt på alle niveauer. Derfor blev Barma undfanget som en e-learning platform med korte videoer fra eksperter og leverandører i branchen, hvor branchen kan lære om alt fra salg og service til ledelse og produktviden.

Pure shots Process e-learning

Mød Barma

Om os

Vi er ikke kun online kurser.
Vi er ikke kun en platform.
Vi har det hele på et sted.

Vores mission

At hæve barren for serviceniveauet i hotel- og restaurationsbranchen ved at tilbyde
skræddersyede, kreative og skalerbare e-learnings videoer og distribuere dem på vores digitale platform.

Vores vision

Vi ønsker at være den førende platform for e-learning til hotel- og restaurationsbranchen.

Barmas historie

Barma blev startet i 2017, ud fra en ide om at blive den foretrukne uddannelses- og videns platform for hotel- og restaurationsbranchen. Inspirationen fik Lasse, da han over en længere periode havde oplevet et væsentligt salgspotentiale i at øge fokus på kundernes oplevelser hos restaurationerne og hotellerne. Samtidig oplevede han, at det krævede surrealistisk mange ressourcer at udskifte og oplære personale i branchen – det måtte der gøres noget ved!

Eftersom det er naturligt med en stor udskiftning af personale i en meget sæsonbetonet branche, må kravene til uddannelse og oplæring være, at det skal være hurtigt, nemt og tilgængeligt på alle niveauer. Derfor blev Barma undfanget som en e-learning platform med korte videoer fra eksperter og leverandører i branchen, hvor branchen kan lære om alt fra salg og service til ledelse og produktviden.

Pure shots Process e-learning

Vores mission

Vores vision

Om os

Vi er ikke kun online kurser.
Vi er ikke kun en platform.
Vi har det hele samlet ét sted.

At hæve barren for serviceniveauet i hotel- og restaurationsbranchen ved at tilbyde
skræddersyede, kreative og skalerbare e-learnings 
videoer og distribuere dem på vores digitale platform.

Vi ønsker at være den førende platform for e-learning
til hotel- og restaurationsbranchen.

Team