Spring til indhold

Barmas historie

Barma blev startet i 2017, ud fra en ide om at blive den foretrukne uddannelses- og videns platform for hospitalitybranchen. Inspirationen fik Lasse, da han over en længere periode havde oplevet et væsentligt salgspotentiale i at øge fokus på kundernes oplevelser hos restaurationerne og hotellerne. Samtidig oplevede han, at det krævede surrealistisk mange ressourcer at udskifte og oplære personale i branchen – det måtte der gøres noget ved!

Eftersom det er naturligt med en stor udskiftning af personale i en meget sæsonbetonet branche, må kravene til uddannelse og oplæring være, at det skal være hurtigt, nemt og tilgængeligt på alle niveauer. Derfor blev Barma undfanget som en e-learning platform med korte videoer fra eksperter og leverandører i branchen, hvor branchen kan lære om alt fra salg og service til ledelse og produktviden.

Barmas historie

Barma blev startet i 2017, ud fra en ide om at blive den foretrukne uddannelses- og vidensplatform for hospitalitybranchen. Inspirationen fik Lasse, da han over en længere periode havde oplevet et væsentligt salgspotentiale i at øge fokus på kundernes oplevelser hos restaurationerne og hotellerne. Samtidig oplevede han, at det krævede surrealistisk mange ressourcer at udskifte og oplære personale i branchen – det måtte der gøres noget ved!

Eftersom det er naturligt med en stor udskiftning af personale i en meget sæsonbetonet branche, må kravene til uddannelse og oplæring være, at det skal være hurtigt, nemt og tilgængeligt på alle niveauer. Derfor blev Barma undfanget som en e-learning platform med korte videoer fra eksperter og leverandører i branchen, hvor branchen kan lære om alt fra salg og service til ledelse og produktviden.

Pure shots Process e-learning

Vores mission

Vores vision

Om os

Vi er ikke kun online kurser.
Vi er ikke kun en platform.
Vi er ikke kun kommunikation.
Vi har det hele samlet ét sted.

At højne serviceniveauet i hospitalitybranchen ved at tilbyde skræddersyede, kreative og skalerbare e-læringsvideoer og distribuere dem på vores digitale platform, samtidig med at vi styrker branchens kommunikation og samarbejde gennem en innovativ app, der forbinder medarbejdere og virksomheder som aldrig før.

Vi ønsker at være den førende løsning for e-learning og kommunikation til hospitalitybranchen.

Lasse Nørremark

Co-founder

lasse@barma.dk
+45 93 75 92 50

Simon Gad Andresen

Co-founder

simon@barma.dk
+45 89 87 77 62

Teresa Pallesen

Partner

teresa@barma.dk
+45 89 87 82 92