100 mio. kr. afsat i Omstillingspuljen til omstilling og opkvalificering af medarbejdere

Fokus på at hjælpe restauranter, hoteller og konferencecentre m.m.

Anden ansøgningsrunde til Omstillingspuljen lukker 19. februar 2021

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi har allerede hjulpet

Få op til 75% dækket

Du kan få dækket op til hele 75% af beløbet.

Nem ansøgning

Ansøgningsprocessen er kort og simpel.

Størrelse

Der kan ansøges op til 1,5 mio alt efter størrelse.

Guide til omstillingsmuligheder

Bæredygtighed

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation. DRC tilbyder medlemskab til danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m. Branchefællesskabet tæller ca. 1.500 medlemsvirksomheder og dermed er DRC den største repræsentant for restaurationsbranchen. DRC arbejder for at fremme bæredygtige og innovative forretningsmodeller og tiltag, der understøtter branchens arbejde med miljø, arbejdstagerrettigheder og antikorruption.

Drift

OnlinePOS er en af Nordens førende producenter og leverandører af kassesystemer. OnlinePOS har eksisteret i 10 år med en vision om at skabe det mest intuitive POS-system til restauranter, cafeer, barer, festivaler og events. Med OnlinePOS får du de nyeste betalingsmuligheder og teknologier, og du har alt samlet i ét system. Fra Backoffice kan du styre take away bestillinger, self-order, food management i køkkenet med fx køkkenskærme, ændre produkter og priser og følge salget realtime. Med en lang række forskellige integrationer til de stærkeste systemer på markedet indenfor bl.a. økonomi, løn, vagtplan og e-learning, gør OnlinePOS det nemmere at drive forretning!
Kontakt OnlinePOS hvis du ønsker at digitalisere din drift. Husk at oplyse, at du er medlem af DRC, da du kan opnå rabat for både små, mellem og store løsninger.

Uddannelse

Barma er Danmarks eneste digitale uddannelsesplatform lavet for restauranter, barer og hoteller. Med over 200 branchemoduler lavet i samarbejde med professionelle brancheeksperter og -leverandører, kommer man nemt og billigt i gang med e-learning. Lad dine medarbejdere dygtiggøre sig i alt fra systemer som OnlinePOS og Planday, til professionelle tjenerkurser, bartenderkurser, salg og service kurser, ledelseskurser, hygiejnekurser, COVID-19 kurser osv. Barma er en partner, der forstår jeres forretning, nuværende situation og som har specialiseret sig i branchen.

Vi elsker både den lille, den mellem og den store virksomhed

Maja Smukfest
“Barma har bevist, at de kan håndtere det helt store projekt. Hvert år kommer der mere end 8.000 frivillige eller medarbejdere på platformen på under 30 dage. De forstår at være på når det gælder og holde hovedet koldt i stressede situationer."
Maja
Frivillighedschef og direktionsmedlem | Smukfest
hr-director-fjord-line
“Vi er utroligt glade for Barma teamet. Vi skal ikke gå andre steder hen, vi har alt der er nødvendigt et sted. Kurser og platform udvikles hele tiden uden man betaler ekstra. Kurser, platform og rådgivning, hvad mere kan man bede om?"

Hanne
Group HR Director | Fjord Line A/S
Kristian Jagtbar
“Det har været utrolig nemt at komme i gang med Barma, de har både platformen og branchespecifikke kurser. De rådgiver og hjælper, så snart vi har brug for det. God kundeservice er svært at få, men det er noget vi sætter stor pris på hos Barma.”
Kristian
Ejer og driftsansvarlig | Jagtbar