100 mio. kr. afsat i Omstillingspuljen til omstilling og opkvalificering af medarbejdere

Fokus på at hjælpe restauranter, hoteller og konferencecentre m.m.

Anden ansøgningsrunde til Omstillingspuljen lukker 28. oktober 2021

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi har allerede hjulpet

Få op til 75% dækket

Du kan få dækket op til hele 75% af beløbet.

Nem ansøgning

Ansøgningsprocessen er kort og simpel.

Størrelse

Der kan ansøges op til 1,5 mio alt efter størrelse.

Guide til omstillingsmuligheder

Miljømæssig bæredygtig omstilling

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation. DRC tilbyder medlemskab til danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m. Branchefællesskabet tæller ca. 1.500 medlemsvirksomheder og dermed er DRC den største repræsentant for restaurationsbranchen. DRC arbejder for at fremme bæredygtige og innovative forretningsmodeller og tiltag, der understøtter branchens arbejde med miljø, arbejdstagerrettigheder og antikorruption.

Digital omstilling af driften

OnlinePOS er en af Nordens førende producenter og leverandører af kassesystemer. OnlinePOS har eksisteret i 10 år med en vision om at skabe det mest intuitive POS-system til restauranter, cafeer, barer, festivaler og events. Med OnlinePOS får du de nyeste betalingsmuligheder og teknologier, og du har alt samlet i ét system. Fra Backoffice kan du styre take away bestillinger, self-order, food management i køkkenet med fx køkkenskærme, ændre produkter og priser og følge salget realtime. Med en lang række forskellige integrationer til de stærkeste systemer på markedet indenfor bl.a. økonomi, løn, vagtplan og e-learning, gør OnlinePOS det nemmere at drive forretning! Kontakt OnlinePOS hvis du ønsker at digitalisere din drift. Husk at oplyse, at du er medlem af DRC, da du kan opnå rabat for både små, mellem og store løsninger.

Kompetanceudvikling og uddannelse

Barma er Danmarks eneste digitale uddannelsesplatform lavet for restauranter, barer og hoteller. Med over 200 branchemoduler lavet i samarbejde med professionelle brancheeksperter og -leverandører, kommer man nemt og billigt i gang med e-learning. Lad dine medarbejdere dygtiggøre sig i alt fra systemer som OnlinePOS og Planday, til professionelle tjenerkurser, bartenderkurser, salg og service kurser, ledelseskurser, hygiejnekurser, COVID-19 kurser osv. Barma er en partner, der forstår jeres forretning, nuværende situation og som har specialiseret sig i branchen.

Vi elsker både den lille, den mellem og den store virksomhed

"Hos Dining Group er vi glade for at bruge Barma til onboarding og medarbejdertræning. Inden Barma, oplevede vi et medarbejderfrafald på 30%, inden for de første par uger - med Barma er det reduceret til 0%.

E-læringen har medført mere selvsikre og produktive medarbejdere fra dag et og reduceret følgevagterne fra 4 til 1,5. Det er generelt lettere at højne niveauet nu og vi glæder os til at bruge e-læringen endnu mere."

Jacob
Direktør
Dining Group

Hos DiningGroup har vi onboardet 77 medarbejdere hos Barma, og oplever stor begejstring for materialet blandt personalet, på tværs af organisationen.

Vi har stor glæde af, medarbejderne kan tage kurserne hjemme og derfor kan møde ind med ny viden og blod på tanden allerede på første vagt.

Birgitte
Service- & kundekoordinator
Dining Group

"Vi er utroligt glade for Barma teamet. Vi skal ikke gå andre steder hen, vi har alt der er nødvendigt et sted. Kurser og platform udvikles hele tiden uden man betaler ekstra. Kurser, platform og rådgivning, hvad mere kan man bede om?"

Hanne
Group Director
Fjord Line A/S
hr-director-fjord-line