Personale

Styrk dine kompetencer med BarMa

Arbejder du indenfor service, så uddanner vi dig online!

Skræddersy din egen læring med BarMa Academy. Vi tilbyder kurser inden for service, salg, management og meget mere. Vi har håndplukket de bedste eksperter inden for hvert område, så du kan starte din personlige og faglige udvikling fra første arbejdsdag. 

Boost din egen udvikling

Tag styring for dine egne udvikling og forøg din værdi som medarbejder. BarMa Academy hjælper dig med din personlige og faglige udvikling.

Optjen point og få bevis på dine kompetencer

Mærk glæden ved at udvide din viden og kompetencer. Hos BarMa Academy sørger vi din udvikling belønnes med værdifulde diplomer og beviser.

Overskuelig læring lige ved fingerspidserne.

Igennem mere uddannelse og færdiggørelse af dig selv, forøger du din værdi som ansat. Du kan få nye opgaver og sikre dig en bedre fremtid.

Få dokumentation på dine evner!

Bliv certificeret og modtag dit diplom fra BarMa Academy. Vi tager dig og din arbejdsplads seriøst og ønsker at være med til at booste din personlige udvikling. 

Styrk

Dine

Kompetencer

Modulerne er utroligt velproducerede og spændende at følge. Det er meget lækkert at kunne tage nye kurser, når og hvor jeg vil, så jeg ikke er begrænset til kun at kunne følge med i udviklingen på personalemøderne.

Uanset om du er ny eller rutineret i servicebranchen, så vil BarMa Academy helt sikkert kunne sætte turbo på din læring og tage dine kompetencer til nye højder.

Nikolaj Sloth Lynge

Bartender i 3 år, Bernhardt Natklub

Profesionelle instruktører

Få adgang til viden fra de bedste og tag styring over din egen udvikling og fremtid.

  • Salg 
  • Service
  • Management
  • Produktviden: Mad, drikkelse osv.
  • Flere områder kommer hele tiden til

Du kan lære når du vil og opnå point!

Tilgå alle kurser direkte på mobilen, tablet eller din computer. For hver gang du gennemgår kurser eller bruger platformen, opsamler du point, som gør at du nemt kan se hvor du ligger i forhold til dine kollegaer!

Få et overblik over din udvikling?

Du får nemt et overblik over dine kompetencer og hvilke steder du kan forbedre dig selv. Dette fungere også som bevis på dine kompetencer og bliver en styrke i dit cv.