Personale

Få styrket dine kompetencer

Arbejder du indenfor service, så uddanner vi dig online!

Med BarMa Academy får du et uddannelsesunivers – skræddersyet til at øge dine kompetencer, indefor service, salg, management og meget mere. Vi håndplukker de bedste indenfor hvert område og det betyder at du har adgang til uddannelseskurser fra første dag med kvalitet!

BarMa går ind for, at læringen skal være overskuelig og i moduler, alle kan få ind i deres travle hverdage. På den måde kan du lære noget nyt hverdag – på under 5 min!

De fleste ved, hvor meget det kan glæde os, når vi udvikler os og vi føler der er fremdrift. Med adgang til vores Academy får du fremgang og bevis på den.

Igennem mere uddannelse og færdiggørelse af dig selv, forøger du din værdi som ansat. Du kan få nye opgaver og sikre dig en bedre fremtid.

Få dokumentation på dine evner!

Bliv certificeret og få papirer med BarMa Academy. Vi har udviklet et uddannelsessystem, der er skræddersyet til servicebranchen og til dig, der tager dit felt seriøst.

Styrk

Dine

Kompetencer

De videoer man finder i kurserne er utroligt velproducerede og rigtig spændende at følge med i. Der er virkelig nogle guldkorn at hente i deres Academy program.

Uanset om du er ny eller rutineret i servicebranchen, så vil BarMa Academy helt sikkert kunne sætte turbo på din læring og tage dine kompetencer til nye højder.

Det er helt klart fremtiden at skulle lære flere ting online, og der passer BarMa bare rigtig godt ind. Det er meget lækkert at kunne tage nye kurser, når og hvor jeg vil, så jeg ikke er begrænset til kun at kunne følge med i udviklingen på personalemøderne.

Nikolaj Sloth Lynge

Bartender i 3 år, Bernhardt Natklub

Profesionelle instruktører

Få adgang til viden fra de bedste og tag styring over din egen udvikling og fremtid.

  • Salg 
  • Service
  • Management
  • Produktviden: Mad, drikkelse osv.
  • Flere områder kommer hele tiden til

Du kan lære når du vil og opnå point!

Tilgå alle kurser direkte på mobilen, tablet eller din computer. For hver gang du gennemgår kurser eller bruger platformen, opsamler du point, som gør at du nemt kan se hvor du ligger i forhold til dine kollegaer!

Få et overblik over din udvikling?

Du får nemt et overblik over dine kompetencer og hvilke steder du kan forbedre dig selv. Dette fungere også som bevis på dine kompetencer og bliver en styrke i dit cv.