Spring til indhold

Sådan laver du den perfekte onboarding-plan

Klik på billedet herunder - for at læse whitepaperet

God onboarding handler om at give en god oplevelse lige fra starten, og det reducerer meget af den usikkerhed, nye medarbejdere oplever. Her er det virksomhedens opgave at sørge for et godt onboarding forløb. Det kan være helt fra inden den første dag på jobbet til eksempelvis 12 måneder frem. Det er netop det Barma ønske at hjælpe dig videre med. 

Jo flere nye medarbejdere du skal onboarde til dit team hvert år, jo vigtigere er det, at alle får den samme grundlæggende viden. Det kan være svært at opnå dette i perioder, hvor der er mange opsigelser og nye med-arbejdere, der skal oplæres på samme tid fysisk. Derfor er det særligt vigtigt at fastlægge en strategisk plan for jeres onboarding af nye medarbejdere, så I selv i travle perioder sikrer, at de nye ansatte får den onboarding, som får dem til at blive i jobbet. Måske er et LMS system som vi tilbyder her hos Barma, noget for jer. 

Er du i tvivl om hvorfor det er vigtigt for jer? Læs her.

Selv ved jeg, det tager tid at komme ind i nye systemer og procedurer, og den rette oplæring betyder alt der. Dette whitepaper er til dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du laver den perfekte onboarding-plan, når du skal klæde dine nyansatte medarbejdere bedst muligt på til at arbejde i din virksomhed.

Du får blandet andet indsigt i: 
– Pre-boarding: hvad betyder førstehåndsindtrykket?
– Onboarding: hvor tidligt beslutter en medarbejder om de skal blive?
– Learning Management System: hvad kan det spare jer? 

God læselyst 🙂 

Picture of Helene Meier

Helene Meier

30/03-2022

Modtag nyheder fra Barma