Mads Schack

Han er en af Danmarks mest erfarne eksperter inden for salg, kommunikation, service, psykologi og ledelse og optræder som ekspert på TV2, hvor han kommenterer på salg. Han har klædt mange restaurationer på til at levere en højere standard og en bedre bundlinje.

Thomas Jarolics er en energifyldt salgskonsulent, der blev rigtig kendt, da han byttede en hårnål til et Rolex ur og lavede en podcast her om Hårnålens værdi. Han har coachet og trænet restaurationer med stor succes, og den viden deler han ud af i sine kurser.

Mads Schack er det, man kalder en rigtig nørd. Han er Barchef og kreativ hoved på Gedulgt, som blev kåret til den bedste coctail bar ved Bartenders Choice Awards 2018.

 Jon Valdemar er direktør og ejer af Center for Konfliktforebyggelse. Med mange års unik erfaring indenfor restaurationsbranchen, er han som skabt til at glæde dine medarbejdere på til at forebygge og håndtere konflikter. Han bliver til tider brugt på TV2 som ekspert for at kommentere på konflikter.

Mads Schack

 Barchef og kreativ hoved på Gedulgt.

Vi har lavet syv programmer til dig med Mads:

Viden om udstyr

Viden om rom

Viden om gin

Viden om vodka

Viden om tequila

Viden om likør

Viden om whisky

Et program består af et eller flere moduler. I hvert modul er der en læringsvideo, som bruges i optræningen af personale og ledelse i restaurationsbranchen. Læringsvideoerne har læringsmål, som skal besvares med et multiple choice-spørgsmål i slutningen. Brugeren belønnes med certifikater og optjening af point til at overgå kollegaerne.

En oversigt over Mads' programmer og moduler

I program 1: Viden om udstyr

Gennemgår Mads:

Modul 1 – Overordnet gennemgang af udstyr

Beskrivelse:
Her fortæller Mads om barudstyr, barudstyrets virkning, og hvordan du bruger det. Mads gennemgår i dette modul shakers, strainers, jiggers, røreglas og muddler.

Læringsmål:

  • Gennemgang af udstyr og hvordan det anvendes

I program 2: Viden om rom.

Gennemgår Mads: 

Modul 1 – Roms historie og definition

Modul 2 – Mere om rom samt dens anvendelse

Beskrivelse:
I denne video gennemgår Mads, hvor rom stammer fra samt destillationsprocessen for billig og fin rom.

Læringsmål:

  • Hvad er historien bag rom?
  • Hvordan definerer vi rom?
  • Hvordan ser destillationsprocessen ud?

Beskrivelse:
I denne video vil Mads tale om de 3 smagsnuancer, rommens historie, definition og deres avendelser.

Læringsmål:

  • Column og pot distillation
  • Brasiliansk brændevinsrom
  • Koloniseringens indflydelse på smagsnuancer

I program 3: Viden om gin.

Gennemgår Mads:

Modul 1 – Gins historie og definition

Modul 2 – Mere om gin samt den anvendelse

Beskrivelse:
Der er mange slags gin og endnu flere måder at lave dem på. Mads fortæller om, hvordan gin er defineret, hvilke ingredienser man oftest bruger, og de forskellige typer der findes.

Læringsmål:

  • Hvad er historien bag gin?
  • Hvordan definerer vi gin?
  • Hvilke ingredienser bruger man oftest?

Beskrivelse:
Mads fortæller om gins fantastiske historie og giver en detaljeret forklaring om de forskellige typer samt tips til, hvordan det anvendes i branchen.

Læringsmål:

  • Få et indblik i gins specielle historie
  • Lær om de forskellige typer gin, og hvordan de kan bruges

I program 4: Viden om vodka.

Gennemgår Mads:

Modul 1 – Vodkas historie og definition

Modul 2 – Mere om vodka samt dens anvendelse

Beskrivelse:
Mads giver en introduktion til vodka, hvor han fortæller, hvor den kommer fra, hvordan den produceres, og hvordan den defineres i et let og hurtigt format. 

Læringsmål:

  • Hvad er historien bag vodka?
  • Hvordan definerer vi vodka?
  • Hvordan producerer man vodka?

Beskrivelse:
Mads fortæller om vodkaens historie og giver en fyldestgørende forklaring om destillering, smagsoplevelsen og anvendelsen af vodka i branchen.

Læringsmål:

  • Hvordan foregår destillering af vodka?
  • Hvordan anvender vi vodka i branchen?

I program 5: Viden om tequila.

Gennemgår Mads:

Modul 1 – Tequilas historie og definition

Modul 2 – Mere om tequila samt dens anvendelse

Beskrivelse:
Hvad er definitionen af tequila, og hvor fører historien tilbage til? Mads forklarer, hvor tequila kommer fra, og hvad du kan forvente at vide om tequila.

Læringsmål:

  • Hvad er historien bag tequila?
  • Hvordan definerer vi tequila?

Beskrivelse:
Her fortæller Mads yderligere omkring tequilaens historie. Her fortæller han blandt andet, hvordan man bearbejder tequilaen, og hvordan man udvinder planten, så den kan bruges.

Læringsmål:

  • Hvordan bearbejder man tequila?

I program 6: Viden om likør.

Gennemgår Mads: 

Modul 1 – Likørs historie og definition

Modul 2 – Mere om likør samt dens anvendelse

Beskrivelse:
I denne video bliver du  introduceret til, hvad likør er, og hvordan det kan bruges i din bar. Der bliver ligeledes fortalt omkring, hvordan vi definerer likør, og hvilken historie likøren har.

Læringsmål:

  • Hvad er historien bag likør?
  • Hvordan definerer vi likør?

Beskrivelse:

Her går Mads i dybden med at forklare likørens historie, samt hvad likøren er blevet brugt til førhen. Du får generelle fakta omkring likør, som du kan bruge bag baren.

Læringsmål:

  • Hvorfor lavede man likør?
  • Hvad blev likøren brugt til?

I program 7: Viden om whisky.

Gennemgår Mads:

Modul 1 – Whiskys historie og definition

Modul 2 – Mere om whisky samt dens anvendelse

Beskrivelse:
Mads giver dig et indblik i Whiskyens historie, samt hvordan man egentlig definerer whisky. Udvid din paratviden med tips, som Mads fortæller om i videoen.

Læringsmål:

  • Hvad er historien bag whisky?
  • Hvordan definerer vi whisky?
  • Hvordan producerer man whisky?

Beskrivelse:
Mads giver dig et indblik i Whiskyens historie, samt hvordan man egentlig definerer whisky. Udvid din paratviden med tips, som Mads fortæller om i videoen.

Læringsmål:

  • Uddybelse af historien bag whisky